Suecos Schoenen Alma Wit

Suecos Schoenen Alma Wit  1 / 5 Suecos Schoenen Alma Wit  2 / 5 Suecos Schoenen Alma Wit  3 / 5 Suecos Schoenen Alma Wit  4 / 5 Suecos Schoenen Alma Wit  5 / 5
×
1 / 5
Suecos Schoenen Alma Wit  1 / 5
2 / 5
Suecos Schoenen Alma Wit  2 / 5
3 / 5
Suecos Schoenen Alma Wit  3 / 5
4 / 5
Suecos Schoenen Alma Wit  4 / 5
5 / 5
Suecos Schoenen Alma Wit  5 / 5

Suecos Schoenen Alma Wit  1 / 5
Suecos Schoenen Alma Wit  2 / 5
Suecos Schoenen Alma Wit  3 / 5
Suecos Schoenen Alma Wit  4 / 5
Suecos Schoenen Alma Wit  5 / 5
Merk
Suecos
Besteleenheid
Per Paar
Kleur
Wit
Maat
36 t/m 47
Ademend
Waterdicht

Kleuren

Wit
Adviesprijs incl. BTW
€ 84,90
 • Ademend
 • Waterdicht

Product omschrijving

Suecos schoenen Alma Wit

Suecos Alma sneakers zijn het antwoord op die lange vermoeiende dagen waarop je veel kilometers loopt. Het gepatenteerde Xcell materiaal combineert vocht afstotende eigenschappen met zeer ademend microfiber. Daardoor zijn de Suecos schoenen de perfecte schoen voor gebruik op uw werk. Suecos Alma witte sneakers zijn de ideale schoenen voor verpleegkundigen en ander verzorgend personeel in bijvoorbeeld ziekenhuis, verzorgingshuis, horeca of waar dan ook is, met de Suecos Alma loopt u op wolken.

Alma is de universele sneaker van Suecos® met de exclusieve HealthTech technologie. HealthTech is een Suecos® technologie die een ergonomisch ontwerp integreert met de nieuwste hoogwaardige materialen. Een gezonde loophouding is belangrijk, net als demping voor de gewrichten. Bij de Alma is daar speciaal aandacht aan besteed. X-Cell voor demping en comfort tijdens het lopen. Microfiber mesh voor ventilatie, droge voeten en hygiëne.

Naast de witte Alma zijn er ook veel andere kleuren van deze schoenen verkrijgbaar. Dus heb je een uniform in een bepaalde kleur en zoek je daar de beste schoenen bij, dan ben je bij Suecos aan het juiste adres. Er is altijd wel een kleur die bij jouw uniform past.